Advies

Weet u of uw automatiseringsoplossingen naadloos aansluiten bij uw organisatie? Voldoen deze oplossingen in de toekomst ook nog aan de wensen van uw organisatie? Bevinden zich in uw organisatie overbodige kosten? Zijn uw IT systemen nog veilig? Om al deze vragen te beantwoorden en optimaal te kunnen profiteren van een technologische voorsprong, is kennis van en inzicht in de inzet van nieuwe IT technologieën noodzakelijk.

Van Ingen Automatisering heeft in de loop der jaren veel expertise opgebouwd op het gebied van de voorziening en ontwikkeling van IT systemen. Denk bijvoorbeeld aan hardware en software, netwerk en systeembeheer, mobiele data, ADSL en Webhosting. Mede dankzij deze expertise kunnen wij u ondersteunen bij het beantwoorden van al uw IT vraagstukken en komen met een passende oplossing die aansluit bij de wensen en eisen van uw organisatie.

In al onze adviezen en projecten besteden we niet alleen aandacht aan techniek, maar zorgen wij voor een goed samenspel tussen medewerkers, organisatie en technologie. Hierdoor kunnen zij maximaal bijdragen aan het vermogen van uw organisatie en kunt u beter inspelen op de wensen van uw klanten.

Kostenanalyse
Het reduceren van overtollige kosten is voor alle organisaties een noodzaak, zowel in goede als slechte tijden. Wanneer men echter niet continu aandacht besteedt aan het blijven reduceren van deze kosten, komen deze na verloop van tijd weer terug. Vaak op dezelfde gebieden waarin het voorheen met zoveel pijn en moeite vanaf is gehaald. Ook heeft het de vervelende eigenschap dat deze kosten zich vastzetten op plaatsen waar ze moeilijk te ontdekken zijn.

Procesanalyse
Organisaties moeten continu inspelen op veranderende mogelijkheden en behoeften. Organisaties die zich niet aanpassen worden na verloop van tijd suboptimaal. Een goede stroomlijning van de bedrijfsprocessen is noodzakelijk om goede prestaties en resultaten binnen een organisatie te bereiken.

Van Ingen Automatisering kan u ondersteunen bij het bereiken van goede prestaties en resultaten door onze procesoptimalisatie. Deze optimalisatie stelt ons in staat een aanpak te ontwikkelen en te implementeren die noodzakelijk is om uw werkzaamheden en processen te structureren. Neem contact met ons op zodat wij u de succesvolle aanpak die wij hanteren aan u kunnen tonen.