Implementatie

Servers spelen een steeds grotere rol bij het versimpelen van bedrijfsvoering en het aanbieden van services en applicaties. De toegang tot bedrijfsgegevens, e-mail en een goed beveiligde IT omgeving zijn maar een kleine greep uit de hedendaagse eisen waar een server aan moet voldoen. Van Ingen Automatisering kan uw organisatie ondersteunen in het realiseren van deze mogelijkheid.

Van Ingen Automatisering heeft de afgelopen jaren veel expertise en kennis vergaard op het gebied van en serveroplossingen en kan u voorzien in een totaaloplossing op dit gebied. Middels implementatietrajecten voorzien wij uw organisatie van een veilige en efficiënte serveromgeving.

De implementatietrajecten van Van Ingen Automatisering omvatten alle activiteiten die noodzakelijk zijn om uw organisatie te voorzien van een serveroplossing. Wij analyseren de huidige situatie bij uw organisatie en adviseren u over de servermogelijkheden die bij kunnen dragen aan een efficiëntere bedrijfsvoering.

Van Ingen Automatisering implementeert o.a. Windows Server 2008, Windows Server 2012, Small Business Server, Exchange Server, ISA Server, Terminal Server, Office 365 en apparatuur.