Managed IT services

Door de toenemende complexiteit van IT systemen schiet de controle en het onderhoud van deze systemen vaak tekort en zijn alleen experts in staat het onderhoud hieraan uit te voeren. Van Ingen Automatisering biedt daarom beheerscontracten aan.

Wij verzorgen het volledige beheer van uw IT systemen en bieden een tevens een full service pakket van beheer- en controlemogelijkheden om de kwaliteit van uw IT systemen te garanderen. Het beheercontract omvat zowel de uit te voeren werkzaamheden als het aantal uren en de verantwoordelijkheden.

Servicedesk ondersteuning
Indien u een probleem heeft, belt u direct met één van onze servicedesk medewerkers. Deze inventariseert het probleem en lost het probleem in 85% van de gevallen op afstand op en binnen de overeenge- komen responstijd

Beheer op afstand
Vragen of storingen op ICT gebied kunnen uw werk een stuk lastiger of zelfs onmogelijk maken. Het enige wat u wilt is dat het wordt opgelost, snel en netjes, zodat u gewoon weer verder kunt werken.

In veel gevallen kunnen wij van afstand helpen. Dit betekent dat we niet per se bij u langs hoeven te komen, maar dat we via het internet met u meekijken en storingen adequaat op kunnen lossen.

Preventief onderhoud
Voorkomen van problemen
Een probleem met uw IT-systeem kan u een hoop ellende bezorgen. Er kan tijdelijk niet gewerkt worden, met alle rampzalige gevolgen van dien voor uw dienstverlening en omzet. En dan te bedenken dat veel van die problemen voorkomen kunnen worden door regelmatig onderhoud. Vinger aan de pols
Als u een contract met Mackaay heeft voor IT-serverbeheer, tekent u ook voor preventief onderhoud. U kunt erop vertrouwen dat wij voor u vinger aan de pols houden van uw informatie- en communicatiesystemen. Door regelmatige controles en onderhoud aan uw ICT-systemen, reduceren wij de kans op uitval of storingen.

Geen omkijken
Daarnaast installeren wij voor u nieuwe service-packs voor uw besturingssoftware, updates van drivers en security-patches van uw beveilgingssoftware. Oop advies over vervanging en aanpassing van uw server(s) vallen onder preventief onderhoud. Kortom: u hebt geen omkijken meer naar uw IT-systemen.

Pro actief beheer
Beter voorkomen dan genezen. Defecten en/of problemen worden voortijdig opgemerkt welke een ongeplande down-time aanzienlijk vermindert. Geen hoge reparatiekosten en geen medewerkers die niet in staat zijn computer gerelateerde werkzaamheden uit te voeren.

24/7 monitoring
Van Ingen Automatisering biedt 24x7 monitoring aan om al uw servers op afstand te bewaken. Dankzij 24x7 monitoring worden een groot aantal kritieke elementen gecontroleerd die betrekking hebben op de gezondheid van uw servers. Via pro-active alerting worden onze medewerkers onmiddellijk op de hoogte gebracht van elk probleem dat zich op de server voordoet. 24x7 Monitoring is een product dat naar uw persoonlijke wens kan worden aangepast.

Storingsdienst
Wanneer u een beheercontract heeft afgesloten, kunt u gebruik maken van onze 24x7 storingsdienst. De storingsdienst is alleen gericht op het oplossen van spoedeisende storingen en problemen buiten kantooruren.

Indien er binnen uw organisatie een bedrijfskritische computerstoring voordoet, kan een geautoriseerde medewerker onze storingsdienst contacteren. De dienstdoende netwerk engineer neemt het probleem aan en biedt een passende oplossing aan. De oplossing kan veelal op afstand worden gerealiseerd en indien nodig op uw locatie.

Onze storingsdienst biedt de oplossing voor spoedeisende problemen en is 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereikbaar.

Vragen ?

Heeft u vragen over onze Managed IT Services en de werkzaamheden die wij hierbij uitvoeren. Neem gerust contact met ons op, wij staan u direct te woord !