Telecom

De ontwikkelingen op het gebied van mobiele communicatie volgen elkaar in een hoog tempo op. Dagelijks verschijnen berichten over de nieuwe technische mogelijkheden die zich op het gebied van mobiele communicatie voordoen, maar welke ontwikkelingen kunnen een bijdrage leveren voor mobiele communicatiewensen binnen uw organisatie?

Wilt u uw ‘en route‘ medewerkers voorzien van draadloze verbindingsmogelijkheden en kosten besparen op uw telefoonkosten? Van Ingen Automatisering ondersteunt uw organisatie in het selecteren van vaste en mobiele communicatiemogelijkheden die bijdragen aan uw mobiele communicatiewensen.

Denk hierbij aan mobiele oplossingen zoals:
-  Laptops met 3G/4G verbindingen
-  PDA's (iPhone, Blackberry, Windows Phone, Android)
-  Tablets (iPad, Windows RT, Android)

Wij laten u zien welke ontwikkelingen u de komende jaren kunt verwachten, op welke manieren deze ontwikkelingen binnen uw organisatie passen en welke voordelen aan deze ontwikkelingen zijn verbonden.

Thuiswerken
De traditionele werkplek verliest steeds meer terrein ten opzichte van de mobiele werkplek. Steeds meer organisaties oriënteren zich op de mogelijkheden van het werken op afstand. De behoefte om productief te blijven en in contact te blijven is hierbij een belangrijke factor. Er bestaan veel situaties waarin toegang tot uw bedrijfsgegevens en applicaties op afstand grote voordelen oplevert. 

Van Ingen Automatisering voorziet uw organisatie van informatie- en communicatietechnologie die het uw medewerkers mogelijk maakt om op afstand toegang te krijgen tot uw bedrijfsgegevens en applicaties. De werkzaamheden welke doorgaans door middel van een computer op uw bedrijfslocatie worden uitgevoerd, kunnen nu op elk gewenste locatie en tijdstip worden uitgevoerd.

Mobiel thuiswerken biedt voor zowel de werkgever als de werknemer aanzienlijke voordelen. Werknemers zijn geen tijd kwijt met het woon-werkverkeer en vaste werkplekken zullen in mindere mate aanwezig hoeven te zijn. In veel gevallen kunnen werknemers thuis geconcentreerder werken.